• Livrare gratuită

Politica de prețuri

Politica de prețuri

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Societatea Turkmet Logistics S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Turkmet Logistics.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda, https://g2v.ro/ poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul https://g2v.ro/ sunt noi, in ambalajul original al producatorului; Factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de Turkmet Logistics S.R.L., precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, se transmite in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.

Pentru fiecare bun care beneficiaza de garantie, cumparatorul va primi la livrare sau in format electronic (prin adugare in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau) un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.

Coș de Cumpărături
Nu aveți niciun produs în coș!
Continuă Cumpărăturile
0